Top

Blog

Van 8 t/m 10 februari 2015 staan wij op de Socdays en @HomeEvent in de Brabant hallen in Den Bosch. Ons standnummer is: B067.

Klik op onderstaande banner om u als (professioneel) bezoeker te registreren voor een gratis bezoek aan deze beurs.

Home Event
 

DDKado bij LifestyleXperience


RTL LifestyleXperience Aanrader

Op zondag 9 februari 2014 was DDKado voor de tweede keer te zien bij RTL 4 in het programma LifestyleXperience. De redactie van RTL 4 heeft ons geselecteerd op basis van de tabCoosh, een zeer trendy, praktisch en comfortabel tablet kussen.
RTL LifestyeExperience heeft een item uitgezonden over dit zeer functionele tablet accessoire, de tabCoosh, waarin het gebruik van dit tablet kussen goed naar voren kwam. Wat blijkt, de tabCoosh is ideaal voor gebruik in huis!


Het programma van RTL 4 LifestyeleXperience


LifestyleXperience

Spannende, innovatieve, luxueuze en trendy topics: Lifestyle Experience is hét actuele programma dat altijd "out of the box" denkt. Het programma wordt gepresenteerd door Iris Rulkens, Harold Verwoert en Sammy Vinke en zij laten het zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, en van culinaire trends tot de leukste evenementen. Klik hier om naar lifestyleXperience te gaan!

RTL4 LogoEr zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.
Uitzendingen terugkijken? Check RTLXL.nl

Klik hier om de video te bekijken